Stop, zit en ontspan bij Salon Dermée

In onze omgeving horen we het steeds vaker; het wordt ons eventjes teveel. We werken hard, maar zorgen daarnaast ook voor onze partners, dieren, het huishouden. We willen op de hoogte zijn van alles wat gebeurt op social media, we willen onszelf ontplooien. En daarbovenop met vriendinnen afspreken, afvallen, ons huis tot in de puntjes stijlen.. We MOETEN van alles van onszelf. Maar tijd maken voor ontspanning, ho maar.

Herstel van lichaam en geest
Komt dat even mooi uit! Bij Salon Dermée staat ontspanning voorop. Wij weten hoe belangrijk het is voor uw gezondheid; juist in deze 24-uurs maatschappij een momentje voor uzelf creëren. Ontspanning bevordert niet alleen het herstel van het lichaam, het geeft ook een nieuwe lading energie. Iets wat wij wel kunnen gebruiken tussen de hectiek van alledag door.    

How to.. relax?
Nu is ontspanning iets persoonlijks. Wij geven u daarom alleen enkele tips voor typische Dermée-relax-behandelingen. Hier komen ze:
- Gezichtsbehandelingen Supreme en Relax care zijn toch wel de kroon op onze gezichtsbehandelingen. Tijdens deze behandeling bestaat geen haast, gebruiken wij alleen de beste producten en maakt een hoofd-, nek-, schoudermassage uw hoofd helemaal leeg.
- Tijdens onze uitgebreide manicure en pedicure verdwijnen al uw zorgen uit de topjes van uw vingers en tenen. In een uur worden niet alleen de handen of voeten volledig gescrubd en gemasseerd, uw nagels worden mooi gelakt, waardoor u meteen stukken beter in uw vel zit.
- Onze welbekende lichaamsmassage heeft aan één woord genoeg: genieten.Wij steken de kaarsjes alvast aan, zachte klanken komen de speakers uit en uw thee staat klaar. Salon Dermée is er klaar voor. Uw relax-behandeling kan beginnen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------