Stop, zit en ontspan bij Salon Dermée

In onze omgeving horen we het steeds vaker; het wordt ons eventjes teveel. We werken hard, maar zorgen daarnaast ook voor onze partners, dieren, het huishouden. We willen op de hoogte zijn van alles wat gebeurt op social media, we willen onszelf ontplooien. En daarbovenop met vriendinnen afspreken, afvallen, ons huis tot in de puntjes stijlen.. We MOETEN van alles van onszelf. Maar tijd maken voor ontspanning, ho maar.

Herstel van lichaam en geest
Komt dat even mooi uit! Bij Salon Dermée staat ontspanning voorop. Wij weten hoe belangrijk het is voor uw gezondheid; juist in deze 24-uurs maatschappij een momentje voor uzelf creëren. Ontspanning bevordert niet alleen het herstel van het lichaam, het geeft ook een nieuwe lading energie. Iets wat wij wel kunnen gebruiken tussen de hectiek van alledag door.    

How to.. relax?
Nu is ontspanning iets persoonlijks. Wij geven u daarom alleen enkele tips voor typische Dermée-relax-behandelingen. Hier komen ze:
- Gezichtsbehandeling Eccelent de luxe is toch wel de kroon op onze gezichtsbehandelingen. Tijdens deze behandeling bestaat geen haast, gebruiken wij alleen de beste producten en maakt een hoofd-, nek-, schoudermassage uw hoofd helemaal leeg.
- Tijdens onze uitgebreide Trind manicure en pedicure verdwijnen al uw zorgen uit de topjes van uw vingers en tenen. In een uur worden niet alleen de handen of voeten volledig gescrubd en gemasseerd, uw nagels worden mooi gelakt, waardoor u meteen stukken beter in uw vel zit.
- Onze welbekende lichaamsmassage heeft aan één woord genoeg: genieten.Wij steken de kaarsjes alvast aan, zachte klanken komen de speakers uit en uw thee staat klaar. Salon Dermée is er klaar voor. Uw relax-behandeling kan beginnen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijd voor Trind, onze after-summer pedicure

Vorige week was het zover. De eerste regendruppels en gure herfstwind bereikten Salon Dermée. Onze slippers gingen de kast in, de sokken aan. Maar niet voor we die voeten herfst-proof maakten met onze Trind after-summer pedicure. En wat zien ze er weer verzorgd uit!

Op warme zomerdagen lopen wij maar al te graag met blote voeten over het Noordwijkse zandstrand. Het einde van de zomer wordt daarom niet alleen gemarkeerd door de eerste herfstachtige dagen, ook onze voeten zien er met de dag droeviger uit.

De zon droogt de huid uit, blote voeten zorgen voor lagen eelt en (hiel) kloven. Grove zandkorrels creëren afgebladderde nagellak. Niet echt voeten waarmee wij graag in onze dichte schoenen stappen. Deze zomervoeten zijn voor ons de perfecte reden om van onze hydraterende, verzachtende én verzorgende Trind after-summer pedicure te genieten.Een momentje voor uzelf
De behandeling van Salon Dermée start met een heerlijk kopje thee of koffie en een koekje. Even een momentje voor uzelf. De versleten nagellak halen wij weg, net als eelt. Kloven worden verzorgd en teennagels geknipt. Een heerlijke voetmassage met hydraterende crème zorgt vervolgens voor complete ontspanning. De pedicure eindigt met een mooie lak op de nagels, uiteraard (een kleur) naar wens. 

Trind: expert in natuurlijke verzorging van nagels, handen en voeten
Tijdens elke pedicure werken wij met Trind, dé expert in natuurlijke verzorging van nagels, handen en voeten. Van de nagellak tot de geparfumeerde, verzorgende hielcrème.
Alle Trind producten zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, die zorgen voor een zichtbaar betere conditie van de nagels, nagelriemen, handen en voeten. De nagels worden sterker en mooier, zonder de natuurlijke opbouw te verstoren. Het eindresultaat? Perfect gelakte, verzorgde, gehydrateerde voeten die klaar zijn voor het gure herfst- en winterweer.